پرش به

    • ورود
    • عضویت
    • Log In with Google
    کاربر گرامی، برای استفاده کامل از امکانات سایت نیاز است شما، عضو سایت شوید !

    بهترین پاسخ از /mehdi/

    18 بهترین پاسخ

    #22049 مشکل در کوتاه کردن ادرس سایت

    ارسال شده توسط /mehdi/ در ۰۸ آذر ۱۳۹۳ - ۰۳:۰۹ بعد از ظهر

    حل شد

    مشکل مربوط به سرور بود

    مروبط به انجین ایکس و اپاچی میشد که من اپاچی رو به خاطر اینکه از انجین ایکس استفاده میکردم غیر فعال کرده بودم



    #7372 مشکل در جاوا اسکریت و سرعت پایین سایت و

    ارسال شده توسط /mehdi/ در ۲۵ فروردین ۱۳۹۳ - ۰۷:۲۵ بعد از ظهر

    برای هاست نمیشه کانفینگ انجام داد

    اگه مشکل از قالبتون نباشه که اونو خودتون باید بدونید چند درصد سئو و بهینه هست

    مشکل از هاستتون هست / جدیدا هاستینگها و سرورها برا درامد بیشتر سرورهای اختصاصی ارزون میگیرن و فقط یه مجازی سازی روش نصب میکنن و تبدیلش میکنن به 30 تا هاست میدن دست مردم

    از شرکتهای معتبر هاست تهیه کنید چون به کیفیت کارشون خیلی اهمیت میدن و مشتریهاشونو به چشم یکبار مصرف نگاه نمیکنن به همین خاطر از بهترین سخت افزارها و بهترین نوع کانفینگها استفاده میکنن

    شما از اسکریپت قسمت کش جاوا رو فعال کردید و وقتی داخل سرور شما از کشهای مناسب استفاده نشده باشه فعال کردن کش داخل اسکریپت  مثل این میمونه که شما یه کلید لامپ روی روشن قرار بدید ولی لامپ وصل نیست و انتظار دارید روشنایی داشته باشید

    باز هم میگم بستگی به قالب و هاست هست



    #6672 بلوک مدیران

    ارسال شده توسط /mehdi/ در ۱۸ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۳ قبل از ظهر

     

    دوستان کمک کنید بگید چطور میشه بلوک مدیران سایت رو جدا از کاربران تشکیل داد؟؟

     

    مثلا یه قسمت کاربران برتر

    قسمتی مدیران شبکه

    و ...

    کمک کنید لطفا...

     

     

     

    سلام دوست عزیز لطفا قبلا از زدن تایپیک در انجمن جستجو کنید

     

    http://phpfoxclub.ir...د-یک-بلوک-جدید/

     

    http://phpfoxclub.ir...کاربران-آنلاین/

     

    http://phpfoxclub.ir...ک-کاربران-ویژه/

     

    http://phpfoxclub.ir...ک-کاربران-ویژه/

     

    http://phpfoxclub.ir...برای-صفحه-اصلی/

     

    http://phpfoxclub.ir...خت-سر-برگ-بلوک/

     

    http://phpfoxclub.ir...وک-مدیران-سایت/



    #6092 مشکل اساسی با بسته شکلک ها

    ارسال شده توسط /mehdi/ در ۰۷ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۸ بعد از ظهر

    بله همین کارو انجام دادم، پیغام خطا رفع شد، فایل زیپ شده شکلکها بصورت یکجا آپلود نشد، اما بسته به نام default ایجاد شد و تونستم با گزینه "افزودن شکلک" بصورت تک تک، شکلک اضافه کنم. اما هنگام استفاده به جای شکلک "NOT Found" نمایش میده!

     

    الان خاطرم اومد که از کجا این موضوع شروع شد. من از یک دستوری برای اضافه کردن شکلک ها به پست و فید نظرات استفاده کردم. (فایل form.html.php) بعدش خواستم تعداد شکلکهای موجود رو افزایش بدم. به همین دلیل یک بسته با نام فارسی ایجاد کردم که این ماجراها پیش اومد.

     

    ممکنه این مشکل از همین دستور باشه؟ 

     

    نمیشه از یک راهی این بسته های فارسی شکلک رو به کل حذف کرد؟

    اون ارور به اون دلیل قرار دادن کدها نیست

    شما بعد اینکه پوشه گفته شده رو ساختید سطح دسترسیهای اون پوشه رو چک کنید . اگه سطح دسترسیها موردی نداشت

    تیبل مربوط به شکلکها رو از دیتابیس پاک کنید و از نو تیبل رو ایمپورت کنید

    تیبلهای

    phpfox_emoticon

    phpfox_emoticon_package

     

    و سعی کنید در قسمت شکلکها و یا هدیا از حروف لاتین استفاده کنید



    #5925 مشکل در تصاویر و دکمه ها

    ارسال شده توسط /mehdi/ در ۰۵ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۰ بعد از ظهر

    این مشکل مربوط به قالبت هست

    شما قالب رو عوض کنید مشکل بر طرف میشه.

    گاهی قالب به درستی نصب نمیشه یا کامل اپلود نمیشه این مشکل پیش میاد . شما قالب رو عوض کنید ببینید مشکل بر طرف میشه

    1- یا قالب رو عوض کنید

    2-یا قالب رو از نو نصب کنید



    #5244 کاهش تعداد لیست اخرین ورودها یا Recent Logins

    ارسال شده توسط /mehdi/ در ۱۸ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۴:۵۴ بعد از ظهر

    وارد هاست و یا سرور شو و به آدرس : "module/log/include/service" بروید

    فایل log.class.php را پیدا بعد ویرایش کن  دنبال عبارت ;iLimit = 10 بگرد بعدجای عدد 10 عدد مد نظرت هرچنتا خواستی بزار



    #2893 درخواست آموزش سوال امنیتی

    ارسال شده توسط /mehdi/ در ۱۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۷:۴۷ بعد از ظهر

    دوست عزیز قبل بیان کردن مشکلاتتون حداقل 5 دقیقه توی انجمن جستجو کنید

     

    اموزش ایجاد کردن سوال امنیتی



    #2779 پیام خوش امد گویی بعد از ثبت نام

    ارسال شده توسط /mehdi/ در ۱۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۵ بعد از ظهر

    تشکر

    من با کلمه پیام اوتاماتیک سرچ کرده بوده

     

    تایپ پاسخ:

     

    آموزش ارسال پیام اوتوماتیک و خوش امد گویی بعد از ثبت نام



    #2196 چگونه یک پلاگین را از هاست پاک کنیم؟

    ارسال شده توسط /mehdi/ در ۰۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۲:۵۲ بعد از ظهر

    برای پاک کردن یک پلاگین به صورت کامل همونطور که دوستمون گفتن از چند قسمت باید پاک بشن

     

    شما به ترتیب موارد زیر رو انجام بدید

     

    1- از بخش مدیریت بلوکها , بلوک مورد نظر ماژول رو پاک کنید.

     

    2-از بخش مدریت ماژول , ماژول مورد نظر رو غیر فعال و بعد حذف کنید.

     

    3- از بخش مدریت محصولات , پلاگین مورد نظر رو حذف کنید.

     

    4- وارد هاست خود شوید سپس طبق فرمایش دوستمون این موراد رو انجام دهید

    وارد  روت خود  بشید  و  به  پوشه ی  module   وارد  شوید  و  پوشه ی پلاگین مورد نظرتون رو پاک نمایید 

      گاها  پلاگین ها با فایل xml   نیز  همراه  هستند.  برای  این کار  به  پوشه  include  رفته سپس به پوشه xml  و  فایل xml   مربوط  رو  حذف  کنید.

     

    5- وارد دیتابیس خود شوید و تیبلهای ماژول را حذف کنید.

     

    ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

     

    در مورد سوال دوم برای گرفتن بک اپ فقط از اطلاعات کاربران و سایت فقط کافیه از database بک اپ بگیرید



    #1904 درخواست آموزش| نام کاربر در پروفایل

    ارسال شده توسط /mehdi/ در ۳۰ دی ۱۳۹۲ - ۰۲:۴۷ بعد از ظهر

    سلام

    داخل فایل layout.css دنبال این خط بگردید

     

    h1 a, h1 a:hover, .h1 a, .h1 a:hover

    بعد این کد رو به اخر همین خط اضافه کن اندازه هم به دلخواه تغییر بده

    font-size:20px;
    


    تغییر Layout ایندکس انجمن
    انتخاب فونت دلخواه
    انتخاب رنگ عناصر
    123456789101112131415
    انتخاب عکس به عنوان پس زمینه
    انتخاب پترن به عنوان پس زمینه
    انتخاب رنگ پس زمینه ایندکس
    انتخاب رنگ منو ها
    Click To Disable Effects